SARKANĀ VELVETA LATTE
Sastāvdaļas
20 g Merrild šķīstošā kafija
350 ml piens
25 g piena šokolāde
biezs, putots krēms
3 ml vaniļas ekstrakta
3 ml sarkanā pārtikas krāsviela
šokolādes skaidiņas (pēc izvēles)

Pagatavošana
1. Pienu ar kafiju un vaniļas ekstraktu silda uz plīts līdz tas ir karsts, taču ne vārošs.
2. Pievieno šokolādi un kārtīgi samaisa līdz tā ir izkususi. Tad pievieno pārtikas krāsvielu un atkal samaisa.
3. Konsistenci lej karstuma izturīgā glāzē.
4. Pievieno papildus pārtikas krāsvielu krēmam.
5. Krēmu lēnām lej (virs apgrieztas karotes) dzērienam pa virsu, lai tas peld.
6. Dekorē ar šokolādes skaidiņām.

Ieteicamie produkti